27. 3. 2019: Prenova hotelskega resorta San Simon

Objavljeno: Ned, 17. 03. 2019 - 15:47 Objavil: sma

Družba Hotelske Nepremičnine d.o.o. je uspešno zaključila s prenovo hotela Haliaetum in depandanse Sirena v San Simon Resortu. Investicija je potekala po terminskem načrtu,  napovedana prva faza prenove namestitvenega dela je zaključena v roku.

V hotelu in depandansi je skupaj obnovljenih 78 sob.  Prenova sob s kopalnicami zajema kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora. S prenovo sta objekta pridobila dodatnih 10 sob za goste, skupaj lahko objekta sprejmeta 252 gostov.  Sobe so sodobno zasnovane in opremljene s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi. Sobe bodo lahko krmiljene tudi preko recepcije, kar omogoča pripravo sobe pred prihodom gosta in omogoča energetsko varčno upravljanje sobe. Gostom bo tako zagotovljena visoka raven udobja.

V hotelu Haliaetum so poleg sob  prenovljeni tudi notranji  bazen, recepcija, restavracija, bar, otroški kotiček, delno posodobljena pa je tudi glavna restavracija San Simon.

Nadaljuje se preostali del prenove na zunanjih površinah, in sicer restavracije Bistro San Simon tik ob morju,  tobogana, pomola in igrišča za mini golf. Dela bodo zaključena predvidoma do sredine aprila 2019.

Ponudba v San Simon Resortu je nadgrajena s konceptom družinam prijaznega hotela. Ob prenovi sob bodo gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Gostom bodo na razpolago otroški meniji, kotički, zunanja igrala, mini klubi.

Prve goste bosta prenovljena hotel Haliaetum in depandansa Sirena sprejela 1. aprila. Dinamika povpraševanja je dobra in ocenjujemo, da bo dosežena zasedenost San Simona v aprilu in maju 80%. V času velike noči in prvomajskih praznikov pa pričakujemo polno zasedenost hotelov. V strukturi gostov pričakujemo 80% individualnih gostov in 20% organiziranih skupin.