Portfelj

Hotelsko naselje San Simon se nahaja v Izoli v zalivu, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča iz rimskih časov. Nastanitvene kapacitete San Simon Resorta sestavljajo hotela Haliaetum in Mirta, depandanse Korala, Palma, Sirena in Perla ter letne hiške. V hotelu Haliaetum se nahaja notranji bazen z ogrevano morsko vodo in fitnes, v hotelu Mirta pa center dobrega počutja Wellness & Spa. V resortu so na voljo še dve restavraciji, bistro in bar na plaži ter dve dvorani, primerni za organizacijo večjih pogostitev, kot so poroke, sprejemi, plesne in glasbene prireditve in podobno.

Od januarja do konca marca 2019 so potekala prenovitvena dela, v okviru katerih sta bila celovito prenovljena hotel Haliaetum (z bazenom, restavracijo, recepcijo in lobijem), depandansa Sirena, plažni bistro, zunanji tobogan in oder za nastopajoče.

Drugi del prenove hotelskega resorta je bil zaključen aprila 2023 s prenovo preostalih treh depandans (Palma, Korala in Perla).

S hotelskim resortom San Simon upravlja družba Sava Turizem, d. d., ki je zadolžena tudi za prodajo namestitvenih kapacitet in drugih storitev ter organizacijo različnih dogodkov.